Sleutels

Sleutels klaar terwijl u wacht!

Naast erkend schoenhersteller zijn wij ook gespecialiseerd in het maken van sleutels. De meest gangbare sleutels zijn op voorraad en daarom klaar terwijl u wacht. Wij zijn ook gespecialiseerd in het kopiëren van autosleutels met transponder. 90% van alle autosleutels kunnen we momenteel kopiëren.

DOM Cilinders

Getande sleutel RS SIGMA met veiligheidscertificaat * ongelimiteerd patent

DOM RS Sigma is het merk-sluitsysteem voor klanten, die waarde hechten aan een hoog veiligheidsniveau en daarbij ook op de kosten letten. Of het nu om nieuwbouw gaat of om renovatie - eigendommen of bedrijfsgeheimen moeten optimaal beschermd worden. En er zitten nogal wat deuren in appartementen en woon- en gebouwencomplexen. Om te worden ingezet binnen verschillende soorten sluitsystemen, biedt RS Sigma het comfort, dat u van een modern sluitsysteem mag verwachten. U heeft behoefte aan veiligheid, wij bieden de passende oplossing. Veilig, snel en betrouwbaar. RS Sigma scoort op het gebied van boor- en trekbeveiliging uitstekend. Samen met de hoge sleutelkopieerbeveiliging door het in de sleutel geïntegreerde , wettelijk beschermde sleutelprofiel krijgt u een systeem, dat in deze klasse zo goed als uniek is. De eenvoudige uitbreidingsmogelijkheden en de compatibiliteit met de elektronische sluitsystemen van DOM maken RS Sigma toekomstbestendig, zodat uw investering ook op lange termijn veilig is!

Keersleutel ix DAS met veiligheidscertificaat * patent tot 2024

Keersleutels kunt u draaien en keren zoals u wilt; ze passen altijd. Dat is praktisch en gebruiksvriendelijk. Met het systeem ix DAS bieden we u een hoge mate aan flexibiliteit, want de vijf verende dubbele blokkeerelementen maken een groot aantal sluitcombinaties mogelijk. Makkelijk te gebruiken, moeilijk te omzeilen: dankzij het boorbeeld in semi-ideale lijn en de aan de kegelvormige stiftkoppen aangepaste oploophelling kan de sleutel gemakkelijk in het slot worden gestoken. Horizontale en verticale stiften zorgen voor extra veiligheid bij de profielcontrole.

Keersleutel ix SATURN met veiligheidscertificaat * patent tot 2023

Ontdek een nieuwe kwaliteitsdimensie op het gebied van mechanische sluitsystemen.DOM IX Saturn bereikt een veiligheidsstandaard die de maatstaven op een hoger niveau brengt. Er zijn veel krachtige argumenten om DOM IX Saturn een echte ster op het gebied van veiligheid te noemen - zijn toepassing als complex sluitinstallatie-systeem of als enkelvoudige codesluitingsysteem. Voor het DOM IX Saturn sluitsysteem biedt DOM u een zeer bijzondere garantie. DOM geeft u een functionaliteitsgarantie voor 10 jaar, gerekend vanaf de aankoopdatum. Om van deze garantie te genieten wordt verzocht uw aankoop van een DOM IX Saturn systeem te registreren via het internet.